Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi
Vaihde: (03) 240 5111, avoinna ma-pe 8.30-15.45
Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Tekstin koko
Tulosta Anna palautetta

Jätehuollon palvelut - tervetuloa!

Ekopisteet

Alueellamme on noin 240 ekopistettä (entiset hyötyjätepisteet). Pisteet on tarkoitettu kodin lajitelluille hyötyjätteille (esim. paperi, pienmetalli ja lasi). Osassa pisteistä on myös kartonginkeräys.  Hae lähintä pistettä omalla osoitteellasi.

Jäteasemat

Alueen 21 jäteasemalla vastaanotetaan kodin vaarallisia jätteitä, sähkölaitteita, lajiteltuja hyötyjätteitä sekä alle 4 m3 eriä puu- ja kaatopaikkajätettä. Huom! Tampereen Nekalassa ja Kangasalan jäteasemalla otetaan vastaan vain alle 2 kuution erät.

Jätteenkäsittelykeskukset

Yhtiöllä on kaksi jätteenkäsittelykeskusta, Tampereen Tarastenjärvellä ja Nokian Koukkujärvellä. Keskuksissa vastaanotetaan asumisessa syntyvän jätteen lisäksi yritysten ja teollisuuden omatoimisesti tuomia jätteitä. Keskukset palvelevat myös pientuojia.

Repe & Romu

Kuormurikaksikko Repe&Romu kiertää kunnissa keräämässä talteen kodin vaaralliset jätteet, metalliromut sekä sähkölaitteet.

Vartti-kontit

Alueella on kuusi konttia, joihin voi viedä kodin vaarallisia jätteitä (ongelmajätteet).

Aluejätepisteet

Haja-asutusalueella sijaitsevat noin 560 aluejätepistettä on tarkoitettu ainoastaan vuosimaksua maksaville asiakkaillemme, joilla ei ole omaa jäteastiaa kiinteistöllään. Vuosimaksuasiakkaat voivat viedä pisteisiin kodin päivittäiset jätteet, eli ns. keittiöroskapussit. Suuremmat jäte-erät ja remonttijätteet eivät kuulu aluejätepisteeseen, ne otetaan vastaan jäteasemalla.

Lisää uutisia »