Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Tekstin koko
Tulosta Anna palautetta

Vastaanottopaikat

Oikealla olevasta sinisestä bannerista löydät koko Suomen vastaanottopaikat erilaisille hyötyjätteille ja vaarallisille jätteille. Voit hakea sieltä lähintä vastaanottopaikkaa omalla osoitteellasi.

Ekopisteet

Alueellamme on noin 240 ekopistettä. Pisteet on tarkoitettu kodin lajitelluille hyötyjätteille (esim. paperi, metalli ja lasi). Osassa pisteistä on myös kartonginkeräys.  Hae lähintä pistettä omalla osoitteellasi.

Jäteasemat

Alueen 21 jäteasemalla vastaanotetaan kodin vaarallisia jätteitä, sähkölaitteita, lajiteltuja hyötyjätteitä sekä alle 4 m3 eriä puu- ja kaatopaikkajätettä. Huom! Tampereen Nekalassa (Viinikankatu 46 A) ja Kangasalla (Kaarina Maununtyttären tie 6) otetaan vastaan vain alle 2 kuution erät puu- ja kaatopaikkajätettä.

Jätteenkäsittelykeskukset

Yhtiöllä on kaksi jätteenkäsittelykeskusta, Tampereen Tarastenjärvellä ja Nokian Koukkujärvellä. Keskuksissa vastaanotetaan asumisessa syntyvän jätteen lisäksi yritysten ja teollisuuden omatoimisesti tuomia jätteitä. Keskukset palvelevat myös pientuojia.

Repe & Romu

Kuormurikaksikko Repe&Romu kiertää kunnissa keräämässä talteen kodin vaaralliset jätteet, metalliromut sekä sähkölaitteet.

Vartti-kontit

Alueella on kuusi Vartti-konttia, joihin voi viedä kodin vaarallisia jätteitä.

Jaa tämä sivu Facebookissa

Lähetä linkki