Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Tekstin koko
Tulosta Anna palautetta

Liity jätehuoltoon

Jätehuoltoon liityt oheisen linkin kautta tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Jätehuolto taajama-alueella

Taajama-alueella sekajäte laitetaan kiinteistön omaan jäteastiaan tai naapurusten yhteiseen kimppa-astiaan.  Astian tyhjennysväli voi olla, alueesta riippuen, kerran viikossa, kahden viikon tai neljän viikon välein. Laskutus perustuu jäteastian kokoon ja tyhjennystiheyteen.

Jätehuolto haja-asutusalueella

Haja-asutusalueella päivittäiset jätteet viedään aluejätepisteeseen ja maksetaan jätehuollon vuosimaksu. Myös kiinteistökohtainen oma jäteastia on mahdollinen tietyin rajoituksin. Huom! Suodenniemellä kaikki kiinteistöt  ja Hämeenkyrössä kaikki vakituiset asuinkiinteistöt  kuuluvat kiinteistökohtaiseen jätteenkeräykseen.

Yhteinen kimppa-astia naapurusten kanssa

Yhteisen kimppa-astian voit hankkia yhden tai useamman naapurin kanssa. Laskutus perustuu jäteastian kokoon ja tyhjennystiheyteen. Kustannus jaetaan osallistumisprosenttien mukaan. Lue lisää kimppa-astiasta ja biokimpasta oikealla olevista linkeistä!

Liity ja lajittele - me hoidamme loput

Jokaisen asuinkiinteistön tulee jätelain mukaan kuulua järjestettyyn jätehuoltoon. Velvollisuus koskee niin loma-asuntoja kuin vakinaisia kiinteistöjä.

Kodeissa tapahtuva lajittelu on toimivan jätehuollon perusta.  Lajittelu vähentää kaatopaikalle päätyvän jätteen määrää ja haitallisuutta. Vaaralliset ongelmajätteet ja kierrätyskelpoiset jätteet  lajitellaan eroon ja jäljelle jäänyt sekajäte laitetaan jäteastiaan.

Pirkanmaan Jätehuolto kilpailuttaa jätteenkuljetukset keskitetysti toimialueellaan ja vastaa asiakaspalvelusta ja laskutuksesta. Kuljetuksen hoitavat  tarjousten perusteella valitut  yksityiset kuljetusliikkeet.

Lajittele biojäte, lasi, metalli, kartonki ja paperi.
Vie vaaralliset jätteet oikeaan osoitteeseen!
Katso lähin ekopiste oikealla olevasta linkistä!  

 

Jaa tämä sivu Facebookissa

Lähetä linkki